[email protected]

+33 (0)5 65 35 05 83

Charmante gîtes

Bij Cahors, in de Lot ( 46 )

Inchecken

06 / Februari

Uitchecken

08 / Februari

Volwassenen

Je zult het heerlijk vinden om rond te hangenCharmante 4-sterren gîtes te huur

In de Lot bij Puy L'Évèque, bij Cahors

OntdekVoordat u aankomt bij het Domaine du Cardou, gelegen in een groene omgeving van 7 hectare, op korte afstand van Puy l'Evêque, dat wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen van de Lot, en in een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en welzijn, volgt u een bebost pad naar dit weelderige gebouw uit de 13e eeuw, dat trots pronkt met zijn gebouwen in Quercy-stijl en zijn verschillende duivenhokken, die een soort klein gehucht vormen (waarschijnlijk een oud relaisstation voor St Jacques de Compostelle).

De gebruikte materialen zijn edel en natuurlijk, zoals steen, kiezels, hout en ijzer.

U zult de charme van de plaats en van onze accommodaties met hun kwaliteitsdiensten en hun grote comfort waarderen. Elke gîte heeft een eigen ingang en een eigen tuin, uitgerust voor uw maaltijden en uw ontspanning.

bezoek de Lot

Als er een regio is waar het goed wonen en verblijven is, dan is het wel de Lot. De natuur is gul met zijn producten: zijn wijnen, zijn eenden- en ganzenlever, zijn truffels, zijn vruchten... Het plezier beperkt zich echter niet tot de tafel. De landschappen zijn even verschillend als prachtig en het middeleeuwse verleden heeft ons een weelderig erfgoed nagelaten.

Marie en Pierre ontvangen u in een familiale sfeer. Wij staan tot uw beschikking voor een aangenaam verblijf, waarbij u de wijngaarden van Cahors, Bergerac en de heuvels van Quercy kunt verkennen... Veel wijnboeren zullen niet aarzelen om u rond te leiden in hun kelders, gevolgd door een wijnproeverij.Activiteiten op het DomaineDe activiteiten op het Domaine: Voor koppels, gezinnen of vrienden, er worden vele activiteiten aangeboden.

(zwembad, jeu de boules baan, kinderspeelplaats, tafeltennis, fitnessruimte met sauna, grote zaal met documentatie, wifi toegang...).

Foto galerijU verblijft in een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en welzijn. Het gehucht is omgeven door bossen, weiden en wandelpaden. Tijdens uw wandelingen kunt u enkele reeën, hinden en andere dieren van onze bossen zien. Je kunt ook onze eekhoorns bewonderen.

Privatisering van het domeinBent u op zoek naar een unieke locatie voor uw privé evenementen?

Graag gedaan.